COVID-19: federa’t amb T3 Team

COVID-19, canvis en la normativa

El dissabte 16 de maig, el govern espanyol a través de l’ordre SND/414/2020 publicada al BOE, va modificar la regulació per la pràctica de l’esport en la fase 0, 1 i 2 per esportistes federats, que entrarà en vigor a partir del dilluns 18.

Segons el web de la Conselleria d’Interior, en aquesta modificació, els esportistes federats amb residència a municipis més grans de 5.000 habitants, podran entrenar 2 vegades al dia entre les 6 del matí i les 10 i entre les 8 del vespre i les 11 de la nit, dins de la regió sanitària on aquests tinguin la residència. Per esportistes que resideixin en municipis de menys de 5.000 habitants no hi ha restriccions horàries.

Tanmateix, en fase 0 avançada i fase 1, queda prohibit l’ús dels vehicles privats i transport públic per desplaçar-se per fer activitats esportives. Només en fase 1 quedarà autoritzat el desplaçament per anar a instal·lacions esportives.

Diferències entre esportistes

EsportistaEntrenaments en un diaFranges horàriesLímitAcreditació
Professionals / Alt Nivell / DANSense límitsSense horarisRegió sanitària
Federats2 cops al dia6 a 10 i de 20-23 *Regió sanitària
No federats1 cop al dia6 a 10 i de 20-23 *MunicipiNo

*En municipis de menys de 5.000 habitants, sense restricció horària

Federa’t amb el T3 Team

Davant l’excepcionalitat de la situació donada per la pandèmia de la COVID-19, el T3 Team, i també de manera excepcional fins a final de l’actual temporada (31 d’octubre del 2020), ofereix a tothom que ho vulgui, la possibilitat de federar-se a la Federació Catalana de Triatló (FCT) a través del T3 Team sense haver de fer-se soci del Club.

Fent-ho d’aquesta manera, l’esportista interessat, no gaudiria dels avantatges exclusius quan s’és soci del Club, però s’estalviaria el cost extra de federar-se per lliure (10 €) i podrà gaudir també de les diferències que els federats tenen respecte als no federats en el període de desescalada. El preu de federar-se a través del T3 Team és de 91 €, que es paguen directament a la FCT, en concepte de llicència federativa.

Escriu-nos ara i FEDERA’T AMB EL T3 TEAM!